Love Antell, Bollnäs Kulturhus

 
Jag hoppas att det är okej att vi tar en liten minipaus från alla söta bebisfotograferingar ett ögonblick, jag upptäckte ju att det var himla länge sedan som jag visade några konsertbilder här, och det går ju inte för sig, konserter är ju oxå någonting som jag bara älskar att fotografera! :)
 
 
 
Love Antell gjorde ett stopp vid Bollnäs Kulturhus med sin turné i mars, så jag passade på att åka dit och ta lite bilder. Det var en mysig spelning med nästan lite intim känsla, inte så stor publik men alla som var där var där för att lyssna och uppskattade spelningen, och Love berättade historier med anknytning till orten och skojade och sjöng sina grymma låtar, så klart!
 
Jag bara älskar hans version av Carolas "Tommy Tycker Om Mig"!
Och jag som fotograf vart extra glad när man berättade att det var helt okej att fotografera hela spelningen och inte enbart dom tre första låtarna!
Mer sånt till fotograferina! ;)
 
Och som vanligt fotograferade jag åt Musicstage.se.
 
 
 
Gillar ni mina konsertfotograferingar skulle jag bli jätteglad om ni tittade in på min Facebooksida: Yohanna Music Photography. Gilla den gärna! ❤︎
Gilla ∙ Kommentera ∙ Dela
 
 
En till upptäckt som jag gjorde nu när jag kollade igenom bloggen lite, var att jag ännu inte har visat några bilder från Hudikkalaset som var i somras, coming up soon!
FOTO - Konsert | Bollnäs, Bollnäs Kulturhus, Fotograf Yohanna Mårtensson, Konsertfotografering, Love Antell, Musik, Musikfotografering, konsert, konsertfotograf, musicstage.se, yohanna music photography | |
#1 - - Erica:

Jättebra bilder :)

Svar: Tack! :)
Fotograf Yohanna Mårtensson

#2 - - Simon G:

Väldigt fina bilder! Gillar variationen mellan närbilder och vidvinkeln! :)

Svar: Tack så mycket! :) Ja jag gillar att fota med vidvinkel, men det blir lite trist om alla bilder är det :P
Fotograf Yohanna Mårtensson

Upp