Konsertsommaren är igång

 
School´s Out Söderhamn 2015
Facebook.com/YohannaMusicPhotographyI fredags kickade äntligen konsertsommaren igång!
Då gick School´s Out i Söderhamn av stapeln och jag var där som deras egen fotograf för tredje året i rad, det är så otroligt roligt när man vill att jag ska komma tillbaka år efter år för att fotografera, sånt gör mig väldigt glad! Och extra glad vart jag när vädret bjöd på strålande solsken när regnet har öst ner dom två senaste åren som jag har varit där. Resultatet vart en riktigt toppenkväll - riktigt stor och glad publik och många bra artister!
 
Det resulterade ju även i en hel del bilder för min del - nästan tvåtusen (!) närmare bestämt, haha jag måste lära mig att vara lite försiktigare med avtryckarknappen, men det går ju inte riktigt att låte bli när man ser att bild efter bild blir såå bra - gud vad jag älskar att fota utomhuskonserter!
Det blir så stor skillnad ljusmässigt än mörka inomhuslokaler!


Och ja bilden här ovan då?
När jag fotar konserter så är jag där i egenskap av fotograf och inte som ett fan, men ibland måste man bara få gå ifrån sin professionella roll ett litet ögonblick, som när man träffar på dom här pojkarna - åhh vad jag älskar deras musik! Jag stod och sjöng med i varenda låt medan jag fotograferade när dom var på scenen. Och jag var ju bara tvungen att ta en bild med dom innan dom drog vidare - med storkameran så klart! "Att ta selfien till en ny nivå" som dom sa, haha. Vad gör man inte för en bra bild?! ;)


Bilder från alla spelningarna kommer, med Samir & Viktor, Norlie & KKV ↑ , Linda Pira, Eric Saade och Tungevaag & Raaban, så stay tune! :)
FOTO - Konsert | Eric Saade, Fotograf Yohanna Mårtensson, Konsertfotografering, Linda Pira, Norlie & KKV, Samir & Viktor, School´s Out Söderhamn, Selfie, Tungevaag & Raaban, konsertfotograf | |
#1 - - GoForFit:

Härligt! :D sv: Det är fantastiskt gott kan jag lova :)

#2 - - Angus:

hihih härlig Bild!
Men tack Yohanna va snäll du är!

#3 - - Ellen Gräntz:

Men KUL!!! Och sjukt skön bild på er :)

#4 - - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

Verkar så roligt med konsertfoto. Hoppas jag med får fota det en dag :-D

Svar: Jag tycker att konsertfoto är helt fantastiskt! :D Tycker absolut att du ska testa på det om du är intresserad! :D
Fotograf Yohanna Mårtensson

Upp