Jens & Nataliia - Provfotografering

Provfotografering - Pre wedding shoot, Jens & Nataliia, Järvsö, Hälsingland
 
 
I mina bröllopspaket ingår det en provfotografering i samband med bröllopsmötet då vi träffas och pratar igenom önskemål och förväntningar för den stora dagen.
 
Det brukar vara uppskattat med en provfotografering, då man får testa på hur det känns att vara framför min kamera och "öva" lite innan dagen D samt att vi får en chans att gemensamt titta på olika platser för fotograferingen, och det viktigaste - att man kan ta en liten paus från all planering och alla måsten och bara njuta av ögonblicket här och nu med varandra!
 
 
I slutet av maj träffade jag Jens och Nataliia för deras provfotografering och jag tycker alltid att det är roligt när man har egna önskemål och förslag på platser där man vill ta sina bilder, och Jens & Nataliia ville hemskt gärna ta sina bilder med vackra Järvsö i bakgrunden, ett mycket bra val för visst vart det vackert! Sedan avslutade vi fotograferingen på en enormt vacker plats mitt i en fårhage.
 
Hur fint som helst! ♡
FOTO - Kärlek | Bröllopsfotograf Hälsningland, Fotograf Hälsingland, Fotograf Järvsö, Fotograf Ljusdal, Fotograf Yohanna Mårtensson, Provfotografering, bröllopsfotograf, pre wedding shoot | |
Upp