Jens & Nataliia - Provfotografering


Provfotografering - Pre wedding shoot, Jens & Nataliia, Järvsö, Hälsingland
 
 
I mina bröllopspaket ingår det en provfotografering i samband med bröllopsmötet då vi träffas och pratar igenom önskemål och förväntningar för den stora dagen.
 
Det brukar vara uppskattat med en provfotografering, då man får testa på hur det känns att vara framför min kamera och "öva" lite innan dagen D samt att vi får en chans att gemensamt titta på olika platser för fotograferingen, och det viktigaste - att man kan ta en liten paus från all planering och alla måsten och bara njuta av ögonblicket här och nu med varandra!
 
 
I slutet av maj träffade jag Jens och Nataliia för deras provfotografering och jag tycker alltid att det är roligt när man har egna önskemål och förslag på platser där man vill ta sina bilder, och Jens & Nataliia ville hemskt gärna ta sina bilder med vackra Järvsö i bakgrunden, ett mycket bra val för visst vart det vackert! Sedan avslutade vi fotograferingen på en enormt vacker plats mitt i en fårhage.
 
Hur fint som helst! ♡

FOTO - Kärlek | Kommentera
| Bröllopsfotograf Hälsningland, Fotograf Hälsingland, Fotograf Järvsö, Fotograf Ljusdal, Fotograf Yohanna Mårtensson, Provfotografering, bröllopsfotograf, pre wedding shoot |


Sveriges Radio Gävleborg - Konsertfotograferingar


 
Smått och gott från årets Peace & Love.
Amaranthe ∙ Ola Salo ∙ Kory Clarke ∙ VCPS ∙ Albin ∙ Jonathan Johansson
 
 
 
För ett tag sedan vart jag kontaktad av Sveriges Radio Gävleborg och fick frågan om jag ville vara med i och prata om konsertfotograferingar.
Och det kan man ju inte tacka nej till?!
Så förra veckan kom dom på besök till Dagsljusstudion i Järvsö och vi pratade om att fota konserter och jag gav tips och lite sånt. Om ni vill lyssna så hittar ni programmet här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/573869?programid=786
Mig hör ni strax efter 08.30 nyheterna (ca 2:39:00 in i programmet)
 
Fler bilder från Peace & Love hittar ni som vanligt på min Facebook-sida, jag har inte hunnit få upp alla bilder där än, men det är på väg!
Så titta in en sväng tycker jag! :)

FOTO - Konsert | En kommentar
| Albin, Amaranthe, Borlänge, Intervju, Jonathan Johansson, Konsertfotografering, Konsertfoton, Kory Clarke, Ola Salo, Peace & Love, Peace & Love 360, Peace & Love Festival, Sveriges radio, VCPS, konsertfotograf, musicstage.se, pal15, yohanna music photography |


Just nu; på Peace & Love Festival


 
I helgen befinner jag mig i ett stekhett Borlänge, och givetvis är det årets Peace & Love festival som gäller!
Häng gärna med på Musicstage.se för att se bilder från spelningarna, sidan uppdateras med bilder löpande!
 


 

Vardagligt | 3 kommentarer
| Festival, Peace & Love, Peace & Love 360, Peace & Love Festival |

Upp