Full rulle och hur underbart som helst

 
 
Hej bloggen!

Här inne ekar det visst lite tomt, lika så är det på min Facebooksida och Instagram för tillfället. Men låt er inte luras av det - när sociala medier står tomma betyder det allt som oftast att det är full rulle på andra sidan skärmen. Och det kan man verkligen säga att det är just nu!

Ni som hänger med på Facebook vet ju redan om detta men jag måste ju tala om det här också!
Jag har blivit med F-skatt, så nu är jag en ”riktig” fotograf och det känns ju helt underbart roligt!
Dessutom kommer jag och fotograf Linda-Pauline att öppna en dagsljusstudio i centrala Järvsö inom kort. Öppningen har blivit lite försenad än enligt planerna, men ni vet vad man säger; den som väntar på något gott…! ;) Det kommer att bli huuuuur bra som helst med en dagsljusstudio, vilken dröm!

Dessutom håller jag på och diskuterar lite samarbeten som kommer att bli så toppenbra!
 

Samt uppdaterar hemsidan försöker jag också hinna med. Jag kände bara en dag att "nej det där går inte, hemsidan måste få en ny design!”. Så då har jag hållt på och fixa till den från noll dessutom, haha, har man inte jobb så skaffar man sig det! ;) Men jag tror att den börjar att bli färdig nu, och laddad med en massa bilder som jag inte har hunnit visa upp än är den också! :)
 

Och givetvis fotograferar jag för fullt. Nu är det dessutom inte så lång tid kvar till sommarens första bröllop! Gissa om jag längtar! :D

 

Många bollar i luften och full rulle med andra ord, och hur underbart som helst!
Så fort jag har fått lite mer ordning på allting så ska jag ta tag i bloggen igen, och all cred till er som tittar in här varje dag fast det inte händer så mycket!


Kram! ♡
Vardagligt | |
#1 - - Lizzan:

Hejja dig! Spännande med allt på gång...

#2 - - Anna Röd - ★ Nörd & Filmskapare ★:

Så kul för dig :D! Go go!

Svar: :D
Fotograf Yohanna Mårtensson

#3 - - Ellen Gräntz:

Kul att höra att du har mycket roligt på G :) Älskar ditt hååår!

Svar: Ja det är roligt att det börjar rulla på lite nu! :) Haha tack så mycket fina du! :)
Fotograf Yohanna Mårtensson

Upp