Första September.

 
Hej och hopp!
Tänk det är September och höst alla redan. Fast jag har haft en helt fantastisk sommar så jag känner mig ändå nöjd och välkomnar hösten och allt vad den har att bjuda på!
Här är det fortfarande full rulle mest hela tiden, och det känns ju helt fantastiskt att det rullar på fast sommaren är över. I lördags fotade jag ett litet busfrö på snart två år som inte hade lust att sitta stilla ens för en sekund utan tyckte att det var roligare att hoppa runt i vattnet - fullt påklädd. Haha. Och igår fotade jag en liiiiten liten kille, bara några veckor gammal. Och i kväll är det gravidfotografering på schemat. Och jag har hittat den mest fantastiska plats, så det kommer att bli så himla fint! Om det nu bara kunde sluta att blåsa och att solen tittar fram så skulle det verkligen vara pricken över i:et, så ni kan väl hålla tummarna?

Men en sak har jag dock lärt mig nu under sommaren, och det är att jag ska förlänga leveranstiderna något, tidigare har jag haft en vecka på porträttfotograferingar och två veckor på bröllop och det funkar inte riktigt, jag får sitta vid datorn dygnet runt känns det som, så lite längre leveranstider kommer det att bli, men jag hoppas att det inte kommer att göra något. Det kommer ju att ge en mer pigg och glad fotograf, och det är ju himla bra!

Snart ska jag ta tag i min hemsida oxå, den har verkligen hamnat efter, jag har nog inte varit in på den sen i våras nångång, så den ska få sig en riktig make over, och jag har ju en maaaassa bilder som ska upp där!  Ska skriva upp den på min "Att-göra-lista" på direkten så att jag inte glömmer bort det!
Vardagligt | |
#1 - - Susanna Maria J:

Vilket vackert hår!

Svar: Men tack så mycket fina du! :)
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

#2 - - Tommytott - Fotograf i Malmö:

Sv: Det är trist, men jag är glad att ha henne hemma och har i dag hämtat ut den nya medicinen som vi ska ge henne vid hennes EP-anfall.

Det är dyrt med veterinärvård, men bara hundarna blir bra betalar jag precis vad som helst.

Kul att det går bra med fotograferingarna.

Svar: Håller tummarna för att det blir bättre med lilltjejen! <3
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Upp