Hej bloggen.

Tjuvkik på hemsidan | Så här kan det se ut när jag jobbar
 
 
Hej bloggen!
Redan igår tänkte jag att "i morgon så ska jag göra ett inlägg på bloggen så fort jag vaknat!", och tja.. Sedan fastnade jag med min hemsida. Haha. Som ni kanske har märkt så har den legat nere ett tag nu, det är för att jag kände att den behövde fixas till, bli lite ny och fin. Så idag har jag suttit och pillat med en ny design, i stort sätt hela dagen. Det tar tid sånt där, särskilt när man inte har varit inne på ca ett halv år, då hinner man ju glömma bort hur allting funkar. Haha. Men nu så har jag kommit en bra bit på väg! Himla skoj!
Det är lite småfix kvar och sedan fylla på med en MASSA bilder!

Så vad har hänt sedan sist då? Nu har det ju gått så där lång tid igen.   Jag har fotograferat en massa [så klart! ], och för sex dagar sedan var jag på Lady Gagas konsert i Globen, och åhhh vad hon är bra!! Fast jämför man med hennes förra turné så var den scenshowen väldigt mycket bättre, men med eller utan en wow show så är hon grym! Och jag hoppas hon kommer tillbaka snart igen!
[Det ligger några filmer från konserten på min Instagram @YohannaMartensson, och det kommer att dyka upp några fler så småningom!]
Vardagligt | |
#1 - - Susanna Maria J:

Vilken söt liten vovve ;)

Svar: Haha ja han är rätt charmig emellanåt! ;)
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Upp