Dykning i Stocka hamn.

 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har så mycket bilder att visa er från i somras, både från alla härliga fotograferingar som jag gjort och från mina egna små äventyr, och just ett sådant ser ni bilder från här ovan. ↑

En härlig sommardag i Stocka utanför Hudiksvall, jag måste bara inflika vilken vilket fantastiskt vacker plats det är!
Tänk att ha ett litet sommarhus där, vilken dröm! 
Dagen jag var där var det ett litet "jippo" med olika aktiviteter och försäljning och lite anda roligheter. Anledningen till att jag var där var att Hudiksvalls Sportdykarklubb erbjöd "prova på dyk", något som jag alltid har velat testa. Så sagt och gjort när all utrustning väl var på var det bara att hoppa i sjön. Lite knepigt var det med den tunga tuben på ryggen som hela tiden försökte få mig att kantra och innan man kom på hur man skulle andas och jag tänkte hela tiden "få inte panik, få inte panik, få inte panik", enligt instruktören som var med mig så var vi nere på ca 3-4 meters djup, och då kan det ju vara lite dumt att få panik och inte kunna andas [vilket det hela slutade med ändå, då jag kom åt någon knapp så det gick såå himla tungt att andas så det gick nästan inte, men men], instruktören var supertrevlig och vi hittade en massa skojsigt under havsytan; som ett gammalt sönderrostat ankare, ölflaskor, en död fisk, massa levande fiskar och trädgårdsmöbler. Haha.
Och då jag var sist ut för dagen så fick jag plaska runt extra länge, tummen upp!


Sammanfattat så var det en fantastisk sommardag i en vacker miljö, och dykning är otroligt spännande [tack och lov lös både sjöjungfrur och storsjöodjur med sin frånvaro, annars hade jag avlidit på fläcken!] och någon gång ska jag absolut ta dykarcertifikat!
Och jag kan nu bocka av ännu en sak från den där listan på saker som man vill göra!

Vardagligt | |
#1 - - MADDISENJ.SE:

Hehe ja här händer det grejer ;) tack! Vilka härliga bilder

Svar: Tackar!
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

#2 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh så vackra bilder! Och alltså åh så roligt att dyka! Har fått testa på det några gånger och är verkligen så taggad på att ta ett dykcertifikat!

Svar: Ja det var verkligen roligt (fast lite läskigt oxå, haha) :)
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

#3 - - Frida:

Härliga bilder!

Svar: Tack! :)
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Upp