Rackartygarna, School´s Out 2014.


 
 
Rackartygarna | School´s Out Söderhamn 2014
. Yohanna Music Photography .
 
 
Sist ut bland allt som jag fotograferade på School´s Out i Söderhamn i somras är Rackartygarna.
Häftiga grabbar det där, och himla roliga att fota. Jag och alla småpojkar tyckte att dom var mycket coola. Haha. Jag var till och med så upptagen med att fota alla deras stunts så att jag missade Agnes entré. Jag höll på och fota för fullt när det började komma musik någonstans längre bort och sen tog det ett tag innan jag kopplade "f******n Anges..!" och sen fick jag kuta som bara den. Haha.
 
Fler bilder på dessa coola killar hittar ni som vanligt på min Facebooksida. → D I R E K T L Ä N K

FOTO - Blandat | 23 kommentarer
|

Hundfotografering i höstfärger.


 
 
 
För ungefär två - tre år sedan när jag fick frågan om vad för typ utav fotograf jag ville vara, så svarade jag alltid utan tvekan hundfotograf.
När jag får frågan idag så svarar jag kärleksfotograf då kärlek är något alldeles speciellt att få fotografera. Men att fotografera hundar, och djur överhuvudtaget ligger mig fortfarande väldigt varmt om hjärtat.
 
Här ovan ser ni mina egna små prinsar. Jag tog med mig dom ut i skogen en jättefin höstdag i förra veckan.
Visst är dom rätt söta? Men jag kan lova att så här söta är dom verkligen inte på alla bilder. Haha. Dom kan verkligen det där med att krångla och inte alls vilja samarbeta. Jag ska visa er hur dom flesta bilderna ser ut sen, haha. Men nu får ni se dom söta bilderna.

Chihuahualiv, FOTO - Djur | 15 kommentarer
|

Dykning i Stocka hamn.


 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har så mycket bilder att visa er från i somras, både från alla härliga fotograferingar som jag gjort och från mina egna små äventyr, och just ett sådant ser ni bilder från här ovan. ↑

En härlig sommardag i Stocka utanför Hudiksvall, jag måste bara inflika vilken vilket fantastiskt vacker plats det är!
Tänk att ha ett litet sommarhus där, vilken dröm! 
Dagen jag var där var det ett litet "jippo" med olika aktiviteter och försäljning och lite anda roligheter. Anledningen till att jag var där var att Hudiksvalls Sportdykarklubb erbjöd "prova på dyk", något som jag alltid har velat testa. Så sagt och gjort när all utrustning väl var på var det bara att hoppa i sjön. Lite knepigt var det med den tunga tuben på ryggen som hela tiden försökte få mig att kantra och innan man kom på hur man skulle andas och jag tänkte hela tiden "få inte panik, få inte panik, få inte panik", enligt instruktören som var med mig så var vi nere på ca 3-4 meters djup, och då kan det ju vara lite dumt att få panik och inte kunna andas [vilket det hela slutade med ändå, då jag kom åt någon knapp så det gick såå himla tungt att andas så det gick nästan inte, men men], instruktören var supertrevlig och vi hittade en massa skojsigt under havsytan; som ett gammalt sönderrostat ankare, ölflaskor, en död fisk, massa levande fiskar och trädgårdsmöbler. Haha.
Och då jag var sist ut för dagen så fick jag plaska runt extra länge, tummen upp!


Sammanfattat så var det en fantastisk sommardag i en vacker miljö, och dykning är otroligt spännande [tack och lov lös både sjöjungfrur och storsjöodjur med sin frånvaro, annars hade jag avlidit på fläcken!] och någon gång ska jag absolut ta dykarcertifikat!
Och jag kan nu bocka av ännu en sak från den där listan på saker som man vill göra!


Vardagligt | 3 kommentarer
|
Upp