Sommarens första bröllop.


 
Idag var det äntligen dags för sommarens första bröllop!
Länge såg det ut som att dagen skulle bjuda på regn, så jag hade införskaffat ett otroligt fint vitt paraply, för säkerhets skull.
 
Men när brudparet kommer ut ur kyrkan så upphör duggregnet, och det tackar vi för!
 
Efter bubbelblåsning och gratulationer begav vi oss ner till Ljusnan för porträttfotografering, åh det var hur himla fint som helst där!  
Och sedan vidare till festlokalen för brudskål och mingelbilder. Sån himla fin dag med massa skratt och kärlek. Och en massa bilder!
Så i kväll sitter jag i soffan och redigerar.
 


Helgerna nu i sommar börjar att ta slut så vill ni boka en fotografering rekommenderar jag er att ni hör av er så snart som möjligt! ❤ 

FOTO - Bröllop | 10 kommentarer
|

Fina Sofia.


 
Canon EOS 5D mark ll
Canon EF 50/1.8
 
 
Ni kan inte ana hur härligt jag tycker det är att våren [sommaren?] äntligen har kommit till lilla Ljusdal. I flera veckor har jag sett en massa bilder tagna bland körsbärsblommor och annat fint på olika bloggar och så kollar man ut själv och gräset har knappt hunnit bli grönt. Men nu så  ä n t l l i g e n  har det hänt här oxå, dock inga körsbärsträd men äppelträd - tror jag att det kan vara, jag är inte så himla bra på växtlighet, men det är lika fint för det!
 
Så härom kvällen tog jag med mig fina Sofia ut för en fotografering i kvällsljuset, huuuur fint som helst!!
Kvällsljuset är helt magiskt! Jag skulle vilja vara ute hela kvällarna och ta fina bilder!
Är det nån som är sugen på att modella lite är det bara att hojta till!
 
 
Åhh det vart så himla många fina bilder! Så ni får en liten tjuvkik här, så kommer det en riktig bildbomb snart!

FOTO - Porträtt | 24 kommentarer
|

Just precis i detta nu.


 
Just precis i detta nu så har jag tagit på mig mina finaste älsklingsbyxor i hela världen [leopardharem från H&M, ni vet dom som alla har just nu] och sitter i soffan med underbara Lisa Miskovsky på skärmen, jag var nämligen och fotade när hon var i Bollnäs och spelade i Lördags. Bilderna måste bli klara och komma upp på Musicstage.se ikväll, det har jag bestämt mig för. Men så ser jag att solen börjar att skina ute nu, och varma 'sommarkvällar' vem kan tacka nej till dom..? Så det måste nog bli en sväng med vovvarna i det fina kvällsvädret.
 
Tur att jag är ledig från jobb imorgon så kan jag sitta uppe inatt och fixa med allt som behöver fixas.
 
Kram på er!

Vardagligt | 7 kommentarer
|
Upp