Lördagens solnedgång på bild.FOTO - Natur | 10 kommentarer
|

Pipeline, Sundsvall.


 

Igår gjorde jag en snabbvisit till Sundsvall.
Jag slutade jobba halv fem, då var det snabbt hem, byta kläder och och äta något och sedan in i bilen och påväg uppåt. Målet med denna resa var Pipeline, måste bara inflika vilket himla mysigt litet ställe det var, dit kommer jag att åka fler gånger, absolut!
 
Jag var där och fotade några spelningar, banden som spelade var Four Wheels, Garbo och Tiger Bell, så jag var där i kanske tre-fyra timmar, stannade till på Max på vägen hem för lite kvälls-strips, och glass! *Nomnomnom* Vägen hem kändes sedan som världens längsta väg som bara fortsatte och fortsatte och fortsatte i mörkret och man aldrig kom fram, men vid två tiden så landade jag hemma i sängen, och några timmar senare var det dags att gå upp och jobba. Haha. Ja det var mitt senaste dygn det.
 
Nu sitter jag här med alla bilder som jag precis fått in i datorn, 746 stycken bilder vart det denna gång. När ska jag lära mig att inte ta så förbaskat många bilder..? Haha.  Så nu ska jag ägna lite uppmärksamhet åt till dom, och sedan blir det sängen och upp tidigt i morgon och jobba igen.
 
Håll koll på Musicstage.se om ni är nyfikna på att se bilderna!

FOTO - Konsert | 6 kommentarer
|

En underbar fotografering i snöstorm II.


 
Canon EOS 5D mark ll
Sigma 24-70mm f/2.8 II IF EX DG HSM
 
 
Åhh fallande snö!
Hur fint är det inte?!
Tokfint ju!! [!!!]
 
Här är del två med bilder från fotograferingen jag hade med Jessica och hennes två fina hundar.
 

FOTO - Porträtt | 24 kommentarer
|
Upp