Hej bloggen!

 
Hej bloggen!
Nu var det så där jobbigt länge sedan sen sist igen, tiden har en förmåga att springa ifrån mig.. Hela Juni vet jag inte riktigt vart den tog vägen och nu är snart även Juli förbi, hjälp, stanna tiden lite grann! Haha.
Ja vad har hänt på sistone då? Jag har fotograferat bröllop och gravidmagar, jag har blivit ett år äldre #halvvägstillfemti, jag har dykt för första gången någonsin - hur jäkla coolt som helst! Och jag har försökt hinna njuta av sommaren så mycket som möjligt.

Den här veckan är den hektigaste och fullbokade hittills på hela sommaren. Av dom sex dagar som är kvar så jobbar jag tre dagar, på onsdag ska jag till Sundsvall och träffa brudpar och ha en spännande fotografering, torsdag - fredag - lördag är jag på Hudikkalaset och fotar en massa grymma artister och på lördagen fotar jag även bröllop i Sundsvall. Och så har jag även en barnfotografering och eventuellt en nyföddfotografering inbokat.
 
Puh. Det är en himla tur att dagarna är så pass långa nu på sommaren! Fast det skulle inte göra något om dom var några timmar längre, typ tolv eller så, haha.   Så bloggen kommer nog att vara lite tom ett tag till. Men för lite mer uppdateringar så finns jag ju på Instagram.

Nu ska jag ta tag i och fixa bilderna från School´s Out så dom kommer upp på Facebook nått tag!
 

Hur har ni det i sommarvärmen förresten?
Vardagligt | |
#1 - - Amanda Jönsson:

Så fin bild! :)

#2 - - Angus:

Härligt att du får göra det du älskar! Fota :)

#3 - - Caroline:

Jag går och inväntar semestern ja ^^ Älskarrr värmen :D

Upp