Snöfall.


 
Det här är egentligen bara en testbild från fotograferingen igår, då jag kollade hur ljuset såg ut.
Oftast så fyller inte dessa bilder något syfte efter fotograferingen och åker raka vägen ner i papperskorgen, men jag tycker att den här bilden var fin. Och så får ni en liten skymt av miljön och det fina snöfallet. Så fint.

Jag har precis kommit innanför dörren nu efter att ha varit ute och plumsat runt i djupsnön med småhundarna, så nu är dom lagom trötta och kommer att sova ett tag så jag kan sätta mig här och återgå till gårdagens bilder.

Vardagligt | 13 kommentarer
|

Ulf Nilsson, Sporthallen, Sundsvall.


Ulf Nilsson, Sundsvall.
 
Förband till Stiftelsen i Sundsvall var Ulf Nilsson.
Helt ärligt kan jag säga att jag inte riktigt hade någon koll på vem det var, hans låt Little by Little, kände jag igen lite smått men kunde inte placera den. Men han var riktigt bra och hade en otroligt grym röst!

Och lite roligt var att på vägen hem från Sundsvall sen på kvällen så spelades Little by Little på radion, och jag utbrister "Men den här känner jag igen, vart har jag hört den..?" Och Erik instämmer. Sedan går det upp för mig, "Men var det inte han som var förbandet nu ikväll?!".
Haha det är nästan lite roligt vad otroligt dålig koll man har ibland.

FOTO - Konsert | 21 kommentarer
|

Lite snö i håret är bara fint.


 
Hej och hopp!
Idag har jag haft en fotografering ute i vintervärlden. Dock kan jag inte visa er några bilder än då dom är lite "hemliga".
Men det vart så otroligt fina bilder och även fast snön vräker ner och att man kanske gärna tror att man bör avboka fotograferingar då - gör det inte! Det blir så himla fina bilder med lite snö i håret!
Klarar man bara av att stå ut med lite kyla en stund så är det verkligen värt det!
 
Så nu ska jag ta och fixa med bilderna.
Och så ska jag ta och fixa ett litet Alla hjärtans dag-erbjudande till alla kärleksfulla människor där ute! 

Vardagligt | 14 kommentarer
|
Upp