En snöflinga blir till.


 
 
 

snowtime from Иванов Вячеслав on Vimeo.

 

 

Åhh men titta vad himla fint!

Så otroligt häftigt!


Vardagligt | 3 kommentarer
|

På scen med Mustasch.


 
Mustasch - Tuppens Danskrog, Bollnäs.
 
 
Igår kväll åkte jag iväg till Bollnäs för att fota konsert. Mustasch skulle spela på Tuppens Danskrog.
Som sällskap fick jag med mig min kära sambo, vilket jag uppskattar otroligt mycket även om jag kanske inte är det bästa sällskapet då jag spenderar mesta tiden i fotodiket, men det är ändå roligt att ha någon med sig!
 
Men vilken mardrömsstart det hela fick! Vi stannade för att tanka och sedan startade inte bilen igen!
Men efter ca 30 minuter och en massa panik och ilska så kom vi tillsist iväg, men det var verkligen en kamp mot klockan, och hela vägen satt jag och tänkte att det är lika bra att vi vänder för vi kommer inte att hinna. Men det gjorde vi tack och lov, vi var framme strax efter elva och runt halv tolv började bandet att spela - man ska alltid vara ute i god tid när man ska någonstans kan man lära sig av detta. Och jag är så glad att det inte har hänt när jag har åkt iväg själv!

Och bandet ja - Helt ärligt så var det en av dom bästa konserterna jag har varit på - någonsin. Mustasch är så jäkla grymma!!
Och jag fick gå upp på scen med dom! Haha gissa hur chockad jag vart när dom tyckte att jag skulle komma upp och fota därifrån.
Men sånt tackar man ju inte nej till så jag skuttade glatt upp. Jäkla cool känsla! Jag älskar verkligen att fota konserter!!
 
 
Kvällen/natten resulterade i ett helt gäng med bilder, 761 stycken närmare bestämt. Haha. Så det är vad jag håller på med just nu, dom 5-15 bästa ska upp hos Musicstage.se så fort som möjligt.

FOTO - Konsert | 12 kommentarer
|

En underbar fotografering i snöstorm.


 
Jessica hörde av sig till mig för några veckor sedan och ville ha bilder på sig själv och tillsammans med hennes hundar, bilderna skulle sen bli en present så därför har detta varit lite "hemligt". Men nu kan jag äntligen visa er dessa fina bilder! Gissa om jag har längtat?!
 
Vädret var kanske inte det roligaste denna dag; totalt grått och halvt snöstorm, MEN det vart helt underbart fina bilder och snöfallet gjorde det där lilla extra. Så låt er aldrig luras av vädret, kameran tolkar det på helt andra sätt än vad vi gör!
 
Och jag tycker att det är så roligt när man hör av sig och vill fotas med sina djur, jag älskar känslorna som kommer fram på bilderna, så mycket glädje och så otroligt mycket kärlek. Och det blir mer avslappnat och spontant, djur gör oftast som dom själva vill och tycker, och det leder till en massa härliga skratt. Så gott folk - ta med er djuren till fotografen!
 
Och ni kan räkna med att ni kommer att få se en massa fler bilder från denna fotografering.

FOTO - Porträtt | 21 kommentarer
|
Upp