Thomas Stenström.

 
 
Förra helgen åkte jag upp till Sundsvall för att fota han på bilderna här ovan.
Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever - Den meningen har nog ingen kunnat missa i sommar - ja det är Thomas Stenström jag pratar om, i Fredags möttes han utav ett proppfullt Pipeline i Sundsvall. Som jag fick knuffas, stångas och puttas fram och tillbaka för att överhuvudtaget kunna skymta scenen där inne, det var verkligen fullt. Och note to self: Ha inte flera lager tjockkläder nästa gång! Det var varmt som en bastu där inne och ingen vettig människa går in i en bastu med tre lager tröjor och två lager byxor - ingen! Haha.
 
Men allt som allt så var det en bra spelning och jag som tokälskar "Slå mig hårt i ansiktet" stod glatt och sjöng med i den under tiden jag fotade. Och nu när jag kollade tillbaka i mitt arkiv lite snabbt såg jag att Ghost var den senaste konserten som jag fotade och det är nästan fyra månader sedan (?!), läskigt vad tiden går snabbt, men det är skönt att vara igång igen - jag har saknat mina konsertfotograferingar!

Bilder från spelningen med Thomas finns uppe på Musicstage.se så in och titta med er!
FOTO - Konsert | konsert, konsertfotograf, musicstage.se, pipeline, sundsvall, thomas stenström, yohanna music photography | |
#1 - - Hanna Karlsson:

Vad kul! :-)

#2 - - Julia Müller-Sandvik:

sv: DO IT! Snowboard är lättare att lära sig än skidor, fast innan man har lärt sig gör det oftast lite ondare när man ramlar med snowboard än med skidor ^^

#3 - - Isabella - Szalai Fotografi:

Skulle inte du kunna skriva ihop något inlägg med tips för just konsertfoto? Inställningar, vinklar, blixt - inte blixt osv.. :)

Svar: Vad roligt att du frågar, det ska jag nog absolut kunna fixa! :)
Fotograf Yohanna Mårtensson

Upp