Erbjudande på porträttfotografering.


 

 

 

Passa på att boka en porträttfotografering innan Nyårsafton och betala bara halva priset!

Aktuella prislistor finner ni på hemsidan: http://yohannamartensson.se


Vardagligt | Kommentera
|

Kärleksporträtt - Louise och Alex, Skogskyrkogården.


 
Louise och Alex fotade jag en härlig kväll i början av sommaren på vackra Skogskyrkogården i Stockholm.
Ett lättsammare och kärleksfullare par än dessa två får man leta efter. Jag kom med små förslag om vart dom skulle stå och sitta och sedan skötte dom resten själva, och var bara så där mysipysgulliga så man knappt ville störa dom. Haha. 
 
Det var en helt fantastisk fotografering med det bästa paret man kan tänka sig, och på en riktigt vacker plats, så det är nog inte så konstigt att jag tog några av mina bästa kärleksporträtt nånsin den här kvällen.

FOTO - Kärlek | 18 kommentarer
|

Extern blixt.


 
 
 
Så här när det närmar sig jul så brukar jag alltid ta lite julkort på hundarna. Men ett litet problem som kan vara är ju att det inte blir riktigt ljust om dagarna och att enbart fönsterljus inte riktigt räcker till alla gånger den här årstiden, och så var det även idag när jag gjorde i ordning och skulle börja fota.
Så då kan man behöva ta till lite extrahjälp, och jag har en extern blixt som man nog kan räkna alla gånger som jag har använt den på en hand för jag tycker att den är krånglig. Men idag tog jag fram den och skulle testa, och jisses vilken skillnad det vart!

Här ovan ser ni två bilder, helt oredigerad direkt från kameran, enda skillnaden är att på den första är det ingen blixt utan enbart naturligt ljus och på den andra har jag använt blixten. Det vart lite skillnad va?   Jag tror nog att det kan vara dags att börja försöka lära sig den nu!

 

Jag letade även fram tidigare års julkort som ni kan se här under.
Det är från 2011, 2012 och 2013.


           

Chihuahualiv, FOTO - Djur, Tips & Trix | 8 kommentarer
|
Upp