I väntans tider - Magdalena & Björn.


 
 
 
 
Vackra Magdalena och hennes Björn träffade jag en härlig sommarkväll för ett tag sedan.
Eller ja, det började kanske inte så himla bra med åskan som mullrade, blixtar som blixtrade, himlen som vart mer än mörk och regnet som hängde i luften, men det drog lika snabbt förbi som det kom och vi fick en helt otroligt fin kväll på en av mina absoluta favoritplatser här omkring, och mot slutet tittade till och med solen fram så vi fick ett helt magiskt motljus!
 
 

FOTO - Graviditet | 15 kommentarer
|

Så mycket kärlek på min skärm just nu.


 
 
 
Hej bloggen!
Nu är min minisemester över och jag är hemma igen.
Det vart två härliga dagar i Uppsala, som är en otroligt vacker stad med väldigt förvirrande gator, jag tappade räkningen rätt fort på hur många gånger vi gick vilse där, haha.

Så nu är det tillbaka till verkligheten, men jag klagar absolut inte för just nu har jag detta fantastiska par på min skärm, två tjuvkikar från senaste bröllopet, helt fantastiskt vackert bröllop och jag har sååå många fina bilder därifrån - som ni absolut kommer att få se, så småningom,
så nu ska jag jobba vidare!
 
Hoppas att ni har en fin lördagskväll!

FOTO - Bröllop | 6 kommentarer
|

Äntligen!


 
För ganska exakt ett år sedan var jag fotograf på Ljungarocken och en av dom största positiva överraskningarna där  [förutom att jag fick åka helikopter!!!] var bandet D-A-D och dom tog mig verkligen med storm! Innan dom gick upp på scenen i Ljungaverk var jag så där lagom road, dom var sista bandet för dagen/natten och det var kallt och blött och mörkt och man var mest bara trött och hungrig så jag tänkte att jag fotar dom tre låtarna och sedan åker jag tillbaka till hotellet och sover, men oj vilken överraskning jag fick, all energi kom tillbaka och det fanns inte en tanke på att åka därifrån!

Och därför känner jag mig extra glad nu när jag äntligen ska få se dom igen! Nästan exakt ett år senare. Det är dock inte riktigt klart om jag ska fota eller inte, men om det inte blir att jag ska fota så kommer jag att stå i publikhavet och vara precis lika glad ändå
 
Så nu tänker jag unna mig en liten minisemester, bara ta det lugnt och njuta - och gå på rockkonsert!

Och som alltid puffar jag lite extra för att ni kan följa med på Instagram, jag ska försöka hålla den uppdaterad!

FOTO - Konsert | 4 kommentarer
|
Upp