Sista dagen i April.


 
 
Snart, snart, snaaart är det dags för sommarens första bröllopsfotografering! Jag längtar som en tok!!!
 
Just i detta nuet sitter jag och skriver ihop ett bröllopsavtal och fixar med lite andra papper som är bra att ha, som t.ex. en checklista över vilka bilder som önskas på den stora dagen, det är ju en trygghet både för mig och för brudparet. Om några dagar är det dags att träffa paret i fråga för en testfotografering och redan i morgon så beger jag mig mot kyrkan och tittar lite hur det ser ut.

Det finns ett begränsat antal tider kvar i sommar, så passa på att boka er bröllopsfotografering innan någon annan hinner före!
www.yohannamartensson.se


Sista dagen i April idag förresten, behöver jag skriva att jag tycker att månaden bara har rusat iväg, även denna gång? Haha.
Men det känns helt okej med Maj, visst kan man säga att det är vår på riktigt då?!
Sen att det snöade en sväng idag tycker jag att vi bara kan ignorera!
 
Jag hoppas i alla fall att ni får en fin kväll allihopa!
Själv så ska jag mysa i soffan, äta gott och titta på film med mina favoritpojkar, eventuellt kanske det blir en sväng till någon brasa och titta lite. Jag hörde det även ryktas om fyrverkerier så kameran kanske får följa med oxå.

Kram på er!

Vardagligt | 6 kommentarer
|

Ace Wilder, Tuppens Danskrog.


Musicstage.se
 
 
Ni glömmer väl inte bort att titta in på Yohanna Music Photography?
Det är min facebooksida där jag lägger upp bilder från dom konsertfotograferingar jag är och fotar på.
 
Jag kommer inte att lägga upp lika många konsertbilder här som förut, det blir så himla mycket dubbelpublicering så det känns bara tjatigt, några bilder kommer det ju givetvis att dyka upp här men mest blir det på facebook, som även kommer att fungera som min portfolio, himlans smidigt!
 
 
Just nu är bilderna från Ace Wilders spelning i Bollnäs uppe, och hon är ju bara såå himlans cool!
Så in och titta med er!

FOTO - Konsert | 3 kommentarer
|

Helgen och en massa vatten.


 
 
Hej bloggen!
Hela åtta dagar var det sedan jag var in här nu sist. Tiden bara springer iväg.
Ni som tittar in här om dagarna ska ha en stor eloge!
 
I helgen har jag varit ledig och njutit till max av det underbara vårvädret som har kommit, i fredagskväll åkte vi iväg till en fors här i närheten och tittade på solnedgången, och det var första gången på många dagar nu som kameran fick komma ut och leka.
 
Och igår bar det iväg till mer vatten, närmare bestämt Hudiksvall och havet, där vi avnjöt lunch på stranden och sedan ägnade oss åt lite klippklättring. Även det äventyret var kameran med, fast dom bilderna får ni se nån annan gång, dom läggs till på den där högen med alla bilder som väntar på att publiceras!
 
 
Ja uppdateringen är det lite si och så med här just nu, men på Instagram är jag desto mer aktiv, tror att jag har gått och blivit lite beroende av det igen, haha, men det är ju såå roligt! Yohannamartensson heter jag där.
Vad heter ni på Instagram? Så kan jag titta in på eran sida!

FOTO - Natur | 6 kommentarer
|
Upp