Volkswagen Golf IV.


 
1/8sek, f/10, ISO 100
 
För ungefär två veckor sedan skrev jag ju att jag hade varit och testat på bilfotografering, och här kommer nu några bilder från det tillfället. Som sagt så var det första gången jag testade på att fota en bil i farten men det var riktigt jäkla roligt och det ska absolut göras fler gånger! Så om Bilsport läser detta och är i behov av en fotograf så är det bara att hojta till!

FOTO - Blandat | 15 kommentarer
|

29 September.


https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3199717/images/2012/_mg_7461_201696984.jpg
 
Hej och hopp!
Det var inte igår inte.
Jag och min söta äppeldator är inte riktigt kompisar just nu. Det är tydligen något knas med grafikminnestjoffs [som tydligen inte är helt ovanligt..] och det gör att det blir bara pannkaka av allt när jag startar Lightroom lr Photoshop. Och så kan vi ju inte ha det, så inom kort bör det vara fixat och allt har återgått till det normala.
 
Annars då?
Det har gått och blivit riktigt höstigt. Vilket betyder att jag fryser 24/7. Jag och Enzo var på spårkurs i skogen igår, och han var grym!
Vi var även ut en sväng idag och spårade lite [köttbullar] och jag tror att vi kan ha hittat hans grej, riktigt roligt så det ska vi fortsätta med! Starta Eget kursen jag går börjar gå mot slutet, och jag är fortfarande rätt förvirrande. Vad vill jag satsa på? Satsa mycket eller lagom? Det finns en miljon frågor som behöver svar, men det blir nog bra i slutändan ska ni se!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan, försöka dricka lite varmt te [usch jag hatar te, smakar beskt vatten men försöker lära mig] och kolla lite på tv'n med mina favoritpojkar innan det är dags att ta tag i vardagen.
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 

Vardagligt | 5 kommentarer
|

Preshoot - Johan & Charlotte.


 
En vacker sensommar dag för några veckor sedan träffade jag detta fina par. Johan & Charlotte, och exakt den dagen ett år senare så säger dom ja till varandra i det finaste lilla kapell som jag någonsin sett, som ligger omgiven av en helt otroligt vacker miljö.
 
Och det bästa utav allt är att dom vill att jag ska vara med och föreviga deras fina dag!
Det kommer att bli så otroligt fint. Gissa om jag längtar?!

FOTO - Kärlek | 25 kommentarer
|
Upp