Mina prinsar ♥


Småseg dag idag, var uppe till tolv igårkväll och fixade med bilder, och det har känts att jag missat ett antal sovtimmar. Men med koffeinpiller kan man komma långt oxå, speciellt såna här små sega dagar. ;) Måste köpa mig fler såna. Säljs dom fortfarande förresten? Har för mig att det var på tal om att dom skulle sluta säljas när jag köpte mina förra året nån gång..? Hoppas inte.

Iallafall så fick jag färdigt bilderna från lördagens första fotograferingen igår och skickade iväg dom, så nu är det bilderna från spelningen kvar som ska fixas, och dom är måånga fler, haha. Men jag fick rätt många som jag är väldigt nöjda med! Så nu är det bara att vänta å höra vad dom tycker om bilderna, om dom gillar dom. Sånt är alltid lika nervöst. :P

Sötpojkarna får stå för dagens bilder.

Chihuahualiv, Vardagligt | 13 kommentarer
|

Klumpfia deluxe och sneak peak från i Lördags


Ibland så känns mitt liv lite som en Final Destination film, typ kan saker jävlas - då jävlas det. Vissa dagar mer än andra, idag har varit en mer-dag helt klart. Jag har klämt fingrarna i det mesta, saker har ramlat i mitt huvud ett antal gånger, saker har rasat bara jag varit i närheten, jag har fått en metallflisa i fingret (aj!) och ja, antagligen lite mer än så. Baahha, ibland så känner man sig bara så utmattad.
Nån som vill byta liv för en dag lr så? ;)

Nu så sitter jag i soffan och väntar på att Eriks ka bli klar med middagen, och under tiden så tar jag och fixar lite bilder från i Lördags så jag kan skicka iväg dom snart! Ska bli himla spännande å se vad dom tycker om bilderna! Hoppas dom gillar dom!

Jag bjussar på en liten sneak peak här, lr ja - en sån där totalt misslyckad bild som man nog borde slänga fort som sjutton så ingen hinner se den, men äsch, jag tycker inte att det gör så mycket, nån dålig bild tycker jag nog att alla kan få ta, och så länge inte alla mina bilder är ofokuserade å så, så tycker jag faktiskt att det är lugnt. Det är lite charmigt! ;)

 

Vardagligt | En kommentar
|

Träning och facebookbekymmer


Hej hej.
Nu är dagens alla måsten avklarade, jag har även hunnit med och träna lite nu på kvällssidan. Något som dock är lite ledsamt är att jag vägde mig för någon dag sedan, och då har jag gått ner 2 kg sedan jag började träna. Och medans andra antagligen skulle tjuta av glädje så är min reaktion istället: Faaaaan! Men ja, det är väl bara å äta mer antar jag?

Något träningfreak här som har något tips på hur man tränar utan att gå ner i vikt?
 
 
Och när jag ändå håller på och frågar här så kan jag ju passa på och slänga med en annan sak, angående Facebook. Min fotosida där heter så här: http://www.facebook.com/pages/Fotograf-Yohanna-M%C3%A5rtensson/452576064765981. Den är ju lixom jättelång med pages och massa siffror, medans andras sidor heter typ http://www.facebook.com/namn. Varför är inte min url så enkel? Och kan jag få den så?
 
Något facebookfreak som läser min blogg? Snela? Hjälp!
 
Random sommarbild, som jag satt och lekte lite med i photoshop. Börjar sakna sommaren nu, fast jag klagar inte då det har blivit plusgrader ute, och det känns helt ljuvligt! :)

Vardagligt | 8 kommentarer
|
Upp