Chihuahuas.


Idag har jag och vovvarna inte varit riktigt bästa vänner.. Vi har lite delade meningar om hur dom ska uppföra sig, jag tycker att dom beteer sig som himla ouppfostrade ena, och dom tyckert att jag är jobbig och tjatig..
Är det någon av mina läsare som är bra på hundar? Och hundträning? Enzo är ju lite över ett år nu, och jag tror att han har hamnat i spökålder/trottsålder. Han är himla omöjlig just nu, och han skäller ut allt och alla, och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Just nu så försöker jag att distrahera honom, och få han att tänka på annat när han blir så där, och det funkar väl någorlunda.
Chihuahuan verkar ju vara en rätt högljud ras, men jag orkar inte med att det ska muttras och skällas på allt.
Jag har fått tipset om miljöträning och socialiseringsträning, så det ska vi köra hårt på framöver!
 

Chihuahualiv | 16 kommentarer
|

IR foton.


God morgon alla söta!      
Hoppas att ni alla har haft en härlig helg?      
Min helg har varit helt okej, jag har bara tagit det lugnt och vilat upp mig. Men jag tycker att det är lite konstigt det där med helger, för på fredagen så är det lixom "Jaaa äntligen fredag! :D", och sen säger det bara tjoffs så är det söndag igen.. Vart sjutton tar helgerna vägen? :P
 
Jag satt och kollade igenom mina bilder nu på morgonen och hittade två IR foton som jag tog nu i somras men som jag inte visat, så då gör jag det. ;) Lite synd att jag inte fotade mer IR i somras.. Och att jag inte hittat nån fin miljö att fota..
Får ta igen det nästa sommar!

FOTO - Natur | 14 kommentarer
|

Filmtips - Dark Shadows.


 
Barnabas har krossat hjärtat på en kärlekskrank häxa, som kastar en förbannelse över honom och förvandlar honom till en vampyr och begraver honom levande. Av en slump så befrias Barnabas och återvänder till sin storslagna Herrgård bara för att få se den i ruiner. Herrgården bebos för tillfället av Barnabas dysfunktionella arvingar, som alla ruvar på mörka hemligheter.


Jag hade faktiskt rätt höga förväntningar på denna film då det ju är Tim Burton som gjort den, och Johnny Depp som har huvudrollen. Meeen den var faktiskt en besvikelse, den kändes bara seg så vid slutet hade man tappat intresse för filmen och väntade bara på att den skulle ta slut ungefär.. Trist. :/
 
Har ni sett Dark Shadows?
Vad tyckte ni?

Hört - Läst - Sett | 15 kommentarer
|
Upp