Sista Juli 2012


 
 
Hej bloggen!
 
Idag har jag fortsatt med mitt projekt "göra fula gröna stolar vita och fina", och det kommer att bli grymt bra, ska måla dom nån gång till bara, sen får ni se före och efterbilder. ;)
 
 
Nu har jag precis vräkt i mig alldeles för mycket nachos, något som jag har varit sugen på hela långa dagen, och så himla gott det var, men man äter ju alltid för mycket så man mår illa grymt illa sen. Haha. ^^, I-landsproblem.
 
 
Och nu så ska jag ta och kalibrera min skärm och sedan ska jag ta i tu med hästbilderna som jag tog igår. :)
Och självklart så kommer ni att få se bilderna när dom är färdiga!
 
 
 
Hoppas ni haft en fin dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vardagligt | 8 kommentarer
|

att jämföra sig med andra


Fotograferingarna igår gick helt okej, var ju som sagt första gången någonsin som jag fotade hästar "på riktigt", och gud så svårt det var! Speciellt att komma på från vilka vinklar coh avstånd man skulle fota!
Det vart även en till häst utöver dom fyra jag skrev om igår, då jag ändå var i närheten, en andalusier.
Tror nästan att jag gosade mer med alla hästar än vad jag fotade. ^^, Haha. Så mysigt. Och som jag saknar hästar, som den hästtjej jag är i grund och botten.
 
Fast när jag satt i bilen påväg hem från sista fotograferingen så kändes det skit om jag ska vara ärlig. Som att jag inte hade fått en enda bra bild. Som att jag var helt jävla värdelös. Det där med att jämföra sig med andra är farligt. Jag har ju suttit och kollat på en massa hästbilder av folk som har fotat hästar i flera många år, och tänkt att ja men så där awesome kommer ju mina bilder oxå att bli (på ett ungefär iallafall). Vilket dom ganska naturligt inte blir den första gången man fotar, så är det ju med allt, man behöver träna och lära sig.
Jag mådde rätt dåligt under resan hem, men när jag kom hem så laddade jag in bilderna i datorn och kollade igenom dom där. Och några gulkort fick jag allt till! :)
 
Så nu har jag lite redigeringsarbete framför mig, och sedan håller jag tummarna för att ägarna blir nöjda med bilderna på sina fina hästar!
 
Sneakpeak.

FOTO - Djur | 8 kommentarer
|

Åker iväg och fotar hästar.


Nu så drar jag iväg på min första hästfotografering, någonsin!
Det är en ardenner och tre unghästar av rasen islandshäst som ska förevigas.
Wish mu luck!
 
Mahaha, Erik kan det där med att fånga mig från min vackraste sida må jag säga. ;)
Bjuder på denna.

Vardagligt | 21 kommentarer
|
Upp