Bara för att jag saknar sommaren.


Blommor var nog det jag fotade mest under vår/sommarmånaderna. Jag har hur många bilder som helst av dom på hårddisken. :P

Nu är det -11°C och hur mycket snö som helst ute så det är rätt svårt att tänka att om några månader så kommer man att se massa fina blommor överallt när man går ut.
Men som jag längtar!

FOTO - Natur | 6 kommentarer
|

Tusen saker


Världens sämsta bloggerska, jo jag vet.
Men denna gång så vill jag faktiskt lägga skulden på Telia. Vårat mobila internet har varit inne på "lagning"(?) så jag är helt internetlös hemma. Och ska jag vara helt ärlig så är det faktiskt ganska skönt oxå. :P Haha.

Annars så känns det som jag har tusen saker som ska göras i skolan. Och jag fortsätter tydligen med att ta tag och göra sakerna samma vecka som dom ska vara klara = Panik. Inte att rekommendera.


Just nu så försöker jag få ihop en hög bilder till ett bildspel som ska vara färdigt och klart på Fredag. Så det är väl bäst att jag återgår till det..


FOTO - Djur | 2 kommentarer
|

Just another evening.

Så här spenderar jag min Lördagkväll. Delar en kebabtallrik med Erik samtidigt som jag går igenom resultatet från dagens photoshoot med Mailn, massa superbra bilder vart det! :D

Samtidigt försöker jag hålla ett öga på tv'n där Änglar och Demoner går nu på 3'an, men det är inte det lättaste att hänga med, komplicerade filmer är inte riktigt min grej. ;P Haha.

Tror det börjar bli dags för efterätt snart, vanlijglass med päronhalvor. Lördagslyx.

Vardagligt | 14 kommentarer
|
Upp