Att hitta motivationen.


Jag känner mig snudd på botten vad gäller det mesta som har med foto att göra just nu, inte så himla roligt..

Så idag när vi var till Coop och handlade så kände jag att jag skulle slå till på en fototidning, men som den beslutsångest som jag har i stort sätt jämt så kunde jag bara inte välja mellan dom två som jag ville ha, så båda fick helt enkelt följa med hem.FotoGuiden
har jag två nummer av sedan tidigare, och den är verkligen massa bra! Och nu är jag supertaggad i väntan på att det ska börja komma blommor och insekter. ;P Haha.
PhotoshopGuiden har jag ingen tidigare erfarenhet av, och jag har bara bläddrat igenom den än så länge, så det ska bli spännande och se vad det är för något. :)

Synd bara att dessa tidningar är så pass dyra som dom är, 129:-/styck är lite mycket i dyraste laget för min del, men dom är ju värda pengarna i längden, men hade dom varit liite billigare så kanske man skulle kunna köpa varje nummer.

Brukar ni köpa fototidningar? :)

Vardagligt | 16 kommentarer
|

Lillen.


Jag tog och dammade fram min "lilla" kamera så att den fick komma ut och rastas lite idag. ;)
Den känns som en liten kompaktkamera nu. Haha. Och jag som tyckte att den var så stor och klumpig innan jag skaffade min nya kamera. Haha.
Och även om vi inte kom riktigt överrens till 100% så vart det några hyfsade bilder, hade mitt zoomobjektiv på (55-250mm).


Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska göra med den kameran (det är en Canon EOS 500d), om jag ska behålla den som "reservkamera" lr om jag ska ta och sälja den..
Det känns ju rätt dumt om jag ska ha kvar den och den bara blir liggande, den är ju inte alls gammal. Jag köpte den i December 2011, så den är 14 månader och ett 18-55mm's objektiv till.
Sen köpte jag zoomobjektivet i maj/juni.

Så det känns ju jättedumt om jag ska låte det ligga, för det är som sagt hyfsat ny utrustning, och inte överdrivet mytcket använt..

Funderar lite på om jag ska skaffa ett zoomobjektiv till min nya kamera, lite dumt att objektivena inte passar så att man kan byta mellan.. (fördel Nikon..?) Jag gillar at tkunna ta riktiga närbilder, och bakgrunden blir så otroligt fint oskarp. ♥
Tåls att tänkas på.

Nu ska jag ta och läsa mina fototidningar som jag köpte tidigare idag, kanske man får fotolusten tillbaka?

FOTO - Natur | 2 kommentarer
|

Mindre värdefull dag.

En rätt värdelös dag med andra ord.

Ja denna dag har inte varit på topp direkt. Redan när jag vaknade imorse så kände jag mig sjuk, och när man kom till skolan så fick vi som inte är på praktik denna vecka en fotouppgift, vi ska kopiera/efterlikna en varsin bild av fotografen Davis Lachapelle, och jag har ingen som helst aning om hur jag ska få till bilden som jag fick..

Jag behöver tömma butiker på deras fruktdiskar och sedan behöver jag en ung kille som är hämtad ut ur 70-talet..


Åhh jag orkar inte! Skulle det vara för mycket begärt att någon gång få en uppgift som man inte får ångest av, för att man inte har en aning om hur man ska göra den??Jag tog och lånade en film av en klasskompis istället och åkte hem och la mig i sängen och tittade på den. The Human Centipede, mycket skum film må jag säga, inte direkt läskig utan bara konstig.
Och jag HATADE slutet.Sedan så har jag halvsovit i soffan och tröstätit nygräddade pannkakor med drottningsyt och grädde. ♥

Mycket mer än så har inte min dag varit.. Rätt trist med andra ord.


Vardagligt | 4 kommentarer
|
Upp